Zoek op deze website

Sponsored Links

Bezoekers

We hebben 39 gasten en geen leden online


MAITREYA


SHARE INTERNATIONAL
OVER MAITREYA, DE WERELDLERAAR

Maitreya keerde in 1977 terug in de moderne wereld.Door alle religies onder verschillende namen verwacht, is Maitreya de Wereldleraar voor alle mensen, gelovig of niet. Als een modern mens werkt Maitreya achter de schermen van onze veranderende wereld.

Tussen 1988 en 1993 gaf Maitreya een reeks voorspellingen via twee journalisten in Londen. Deze voorspellingen, die als persbericht naar de media verzonden en in Share International gepubliceerd zijn, komen nu uit. Dit is een tijd zonder weerga. Onder inspiratie van Maitreya zal de mensheid een beschaving scheppen die gebaseerd is op samendelen, economische en sociale rechtvaardigheid en mondiale samenwerking

Voor hen die zoeken naar tekenen van Zijn komst, heeft Maitreya wereldwijd wonderen gemanifesteerd waarmee Hij het hart van miljoenen mensen heeft beroerd en hen heeft voorbereid op zijn verschijning.
Volgens Benjamin Creme hoeven we niet lang te wachten om Hem te zien. Een heldere ster is het teken dat Maitreya Zijn openlijke verschijning zal beginnen en, ofschoon nog niet onnder de naam Maitreya, geïnterviewd zal worden op een groot Amerikaans tv-station.

Website: www.share-international.org of www.sharenl.org

Contact:
Ria Seels
- E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Tel. : 03/2268239

Activiteiten:
- Op woensdag 23 septemberis is er in Amsterdam een lezing door Benjamin Creme over de Wereldleraar (zie sharenl.org)
- Op 10/10 zaterdag tussen 14u en 15ueen lezing door Ria Seels over Maitreya in het Alternatief Centrum Leopoldstraat 61 2000 Antwerpen