Zoek op deze website

Sponsored Links

Bezoekers

We hebben 15 gasten en geen leden online


MAYA TRADITIE


TZOLKIN

 


De boodschap van de Maya's

Zo een duizend jaar geleden, was er de Maya beschaving. Een ver geëvolueerd 'bewustzijn' volk, met een uitzonderlijk accurate kennis over de hemellichamen. Hun posities en bewegingen werden bijgehouden in de vorm van kalenders, intergalactische kalenders, welke op zich werden bijgehouden door de overlevende sjamanen en door de achtergelaten piramides.

Hedendaagse wetenschappers zijn er in geslaagd om deze boodschappen terug vrij te zetten, en hebben deze in een vorm geplaatst welke voor onze westerse beschaving toegankelijk is. Het resultaat is 22 galactisch afgestemde kalenders. Graag stellen we jullie voor aan enkele van deze kalenders, met elk hun specifieke lichtboodschap, en tal van revelaties. Een must voor zij die zich bewust willen voorbereiden naar de nieuwe tijd, 2012 > 13:20.

Bart De Jonghe en Wouter Deslee, zijn reeds 7 jaar toegewijd bezig met het volgen en bestuderen van deze kalenders. Tijdens het week-end verwelkomen ze u graag tijdens hun voordrachten of aan de stand voor een uitrekening van uw zonnezegel en maantoon.


Lezingen:
* Bart De Jonghe: De Maya kalenders: De lange telling
* Wouter Deslee: De boodschap van de Maya kalenders.


Website: http://www.tzolkin.be/