Zoek op deze website

Sponsored Links

Bezoekers

We hebben 9 gasten en geen leden online


Op zaterdag 12 september werd het "Spiritueel Weekend" vermeld in het avondnieuws van ATV (de regionale televisie zender van Antwerpen).  Jammer genoeg werd de zogenaamde afwezigheid van Islam hier sterk in de verf gezet (wat niet helemaal juist was, er was wel degelijk een stand met informatiebrochures over Islam - met dank aan vzw VOEM - deze was enkel niet bemand door een vertegenwoordiger).

U kan het gedeelte van de uitzending zien op Youtube:




Ook was er belangstelling voor het Spiritueel Weekend vanuit de spirituele internet radio "Utopia Radio" uit Nederland. Zij waren aanwezig om verschillende interviews te maken van organisatoren en deelnemers!  Deze zullen uitgezonden worden en kan u live beluisteren!!!

Aanstaande zondag, 20 september, worden de interviews om 20:00 u uitgezonden op deze link:http://66.232.113.201:8010/live.m3u

 


De uitzending betreffende het Spiritueel Weekend zal naar hoogst waarschijnlijkheid 3 uur duren! Deze uitzending zal permanent nog na te luisteren zijn gedurende één jaar, op de archieven van de website op http://Utopiaradio.com.