Zoek op deze website

Sponsored Links

Bezoekers

We hebben 14 gasten en geen leden online

 

 

 

Zoals reeds aangekondigd op onze website, zal er dit jaar opnieuw een editie van het Spiritueel Weekend plaatsvinden te Antwerpen.  Dit zal doorgaan op 20 & 21 oktober 2012 in de zalen Paroza te Berchem.


Het concept blijft dezelfde als onze vorige editie van 2009, doch een aantal details worden momenteel nog uitgewerkt.  Een paar dingen kunnen we jullie al vertellen:


* Er zullen zo'n 15-tal levensbeschouwingen elk hun informatiestand hebben
* Zowel op zaterdag als op zondag doorlopend voordrachten
* Zaterdag 14u gaat het "Spiritueel Dialoog" door waar ook u als bezoeker vragen zal kunnen stellen
* Zondag 11u30 gaat de "Eenheidsviering" door in de nabijgelegen H. Drievuldigheidskerk


Toegang tot dit alles is geheel GRATIS!  Bovendien krijgt u de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende grote en kleine levensbeschouwelijke strekkingen:

Verschillende Christelijke strekkingen, Joodse Gemeenschap, Hindoeïsme, Theosofie, Tempeliers, Maitreya, Maya Traditie, Universeel Soefisme en Paganisme... een lijst die ongetwijfeld nog zal worden aangevuld!   

U zal gratis voordrachten kunnen bijwonen van de verschillende deelnemende levensbeschouwingen. Het programma zal binnenkort beschikbaar zijn op onze website:

www.spiritueelweekend.be


Het Spiritueel Weekend is geopend op zaterdag 20 en zondag 21 oktober, van 10u tot 18u (op zondag na de eenheidsviering), op volgend adres:

Zalen Paroza
Bacchuslaan 67 - 71
2600 Berchem (Antwerpen)



Indien u nog vragen heeft, kan u ons steeds contacteren:

E-mail: info@spiritueelweekend.be
Tel: 0495  / 40 36 35 


Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen op de tweede editie van het Spiritueel Weekend te Antwerpen - een uniek gegeven niet enkel in onze stad, maar in de ganse Benelux!