Home Eclectisch Paganisme

Mijn AccountLanguage Selector

Vertaal deze pagina in... Translate this page to...

Sponsored Links


Polls

Wat vond u van het Spiritueel Weekend Antwerpen?
 

Wie is Online

We hebben 12 gasten online

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Spiritueel Weekend, Powered by Joomla!; free resources by SG website hosting
Eclectisch Paganisme PDF Afdrukken E-mail


ECLECTISCH PAGANISME


PAGANZORRO'S GROVE

 

‘PaganZorro’ is een eclectisch Paganistische, spirituele open groep gekoppeld aan de Aardse geneugten van het leven, in alle vrijheid en respect voor de Natuur en voor elkaar.

De doelstelling van onze Grove is het verenigen van gelijkgestemden… ‘gelijkgestemden’ heeft bij ons eerder een eclectische geaardheid wat dus inhoud dat iedereen met een spirituele of Paganistische inslag bij ons een tweede thuis mag vinden! De tweede doelstelling van ‘PaganZorro’ is het delen van kennis, om zo uiteindelijk d.m.v. het beeld op meerdere individuele inzichten tot een collectief geheel te kunnen groeien, wat op zich dan weer een stap dichter tegen de essentie van het ‘Aquarius’ tijdperk komt…

Wij zijn hoofdzakelijk gericht op het algehele Paganisme, maar niets weerhoudt ons om andere inzichten of overtuigingen in onze eclectische overtuiging op te nemen!

‘All Gods are ONE God!’

We houden regelmatig samenkomsten, we vieren samen de jaarfeesten en houden ‘open’ rituelen waar iedereen ‘vrijblijvend’ welkom is, we beleven en ervaren samen fijne dingen, we genieten en worden ‘één’ met de Natuur…We vieren de verandering der seizoenen, het draaien van het jaarwiel, we vieren dit met rituelen, feesten, gezang en dans, we vieren elke draai van het wiel met zowel ‘persoonlijke’ als ‘groeps’ gerichte spirituele handelingen. We engageren ons sociaal, organiseren en gaan naar allerlei socio/culturele/spirituele evenementen waar we geregeld met info standjes staan.

De Natuur vormt voor ons een belangrijk onderdeel van onze levensvisie, want uiteindelijk vormen we slechts ‘samen’ het ‘geheel’ der Natuur, de ‘eenheid’ waar alles om draait! De rotsen, de dieren, de planten, de elementen en de sterren het vormt allemaal een onderdeel van onze ‘Universele’ verwantschap!

Uiteindelijk hebben wij allemaal onze eigen speciale rol te spelen, samen is het makkelijker om te ontdekken wat die rol is en om hem later dan weer naar best vermogen te kunnen vertolken. We streven er naar om in harmonie te leven met de anderen in deze familie der Natuur, en hen met respect te behandelen.

Gerichte veranderingen in ons bewustzijn vormen een deel van onze spiritualiteit!

Iedereen is bij ons welkom, het is niet onze intentie om zielen te winnen of mensen te bekeren, we beweren zeker niet dat ons pad de enige juiste weg is naar het ‘hoger’ bewustzijn, want uiteindelijk zijn er vele paden die leiden naar de ultieme ‘TOP’ van de berg die ons bewustzijn vormt!

‘We are a circle within a circle with no beginning and never ending…’

Blessed Be!

PaganZorro© 2009


Website: http://www.paganzorro.com/

 

Spiritueel Weekend Antwerpen - in samenwerking met Stad Antwerpen


Bookmark and Share


Boeken, Muziek & Film


Fotogallerij

No images